Search
Close this search box.

La FSMCV recolza en The Midwest Clinic la candidatura de Bunyol com a seu de l’Assemblea de la WASBE

El pròxim any Bunyol acollirà la prestigiosa WASBE Conference, un congrés en el qual directors de bandes, compositors, músics, editors, mestres, fabricadors d’instruments i amics de la música de vent, comparteixen impressions i projectes sobre les bandes de vent simfòniques i conjunts de vent.

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha volgut acompanyar en The Midwest Clinic – International Band and Orchestra Conference, una de les fires més importants del món de la música de banda, a la delegació de Bunyol que encapçalen la seua alcaldessa, Juncal Carrascosa, i Óscar Fernández, coordinador de la Wasbe Conference que se celebrarà a Bunyol en 2019.

La FSMCV ha volgut mostrar així el seu suport a la candidatura de Bunyol com a seu de l’Assemblea de la WASBE, segons indicava el vicepresident de la Federació, Remigi Morant, en l’acte de presentació de la candidatura de Bunyol que va tindre lloc ahir. Allí mateix va anunciar que la Jove Banda Simfònica de la FSMCV actuarà en aquesta prestigiosa assemblea en representació de les bandes de música de la Comunitat Valenciana i al costat de bandes procedents de tot el món. També participaran en aquesta trobada les bandes de la Societat Musical L’Artística i del Centre Instructiu Musical de L’Harmònica de Bunyol.

Del 9 al 13 de juliol de 2019, Bunyol es convertirà en l’epicentre de la música de vent on es podrà gaudir de ponències, concerts i formacions amb els millors professionals. A més, es comptarà amb expositors com a fabricants d’instruments, estudis d’enregistrament i editors, entre altres empreses. Més informació en http://wasbeconference2019.com


Peu de foto (d’esquerra a dreta): Óscar Fernández, coordinador de la comissió organitzadora de la Wasbe Conference de Bunyol; Remigi Morant, vicepresident FSMCV; Carla Gomis, responsable area jurídica i econòmica de la FSMCV; Amparo Máñez, vocal de la junta directiva de la FSMCV i responsable del projecte turístic de la FSMCV; Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol; i Lourdes Chilet, responsable de les àrees de Gestió cultural i Comunicació.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías