La FSMCV trasllada la reunió de la seua junta directiva al centre d’innovació Las Naves

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha celebrat hui la reunió de la seua junta directiva en el centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València, un primer pas de l’acord de col·laboració que se signarà entre Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i Francisco Potenciano, director gerent de Las Naves. Un acord entre totes dues institucions per impulsar la innovació en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana i de les seues societats musicals, recentment declarades Bé d’Interés Cultural Immaterial (BIC).

Precisament, l’impuls de la innovació és una dels eixos transversals de la nova junta directiva de la FSMCV, recentment reelegida i presidida per Pedro Rodríguez, per a 2018-2022.

Aquesta ha celebrat hui la seua reunió mensual en aquest espai gràcies a la col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves i la regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de València, amb el regidor Roberto Jaramillo al capdavant.

reunion jd fsmcv las naves 9 febrero 2019 002

Aquesta trobada de la nostra junta directiva en Las Naves ha sigut un primer pas per a acostar postures, conéixer les nostres realitats i veure línies on podem sumar sinergies per a estudiar totes les línies de col·laboració possibles, així com el tipus d’activitats que podem realitzar en comú, amb el centre de referència en innovació de la Comunitat Valenciana. Estem segurs que serà de gran valor per a les nostres Societats Musicals”, ha declarat Pedro Rodríguez.

D’altra banda, el president de la FSMCV ha comentat que un altre dels motius pels quals la junta directiva ha celebrat aquesta reunió fora de les seues instal·lacions és perquè la Federació continua sense seu adequada per a l’activitat que realitza fins que es duga a terme la rehabilitació de l’Alqueria Julià, de la qual estan encara pendents d’aprovació els tràmits necessaris per part de l’Ajuntament de València.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías