Search
Close this search box.

La Fundación Musical Manuel de Falla de Illescas guanya la Secció Segona del 133é Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019

La Fundación Musical Manuel de Falla de Illescas (Toledo), sota la direcció de Miguel Sanz, i amb un total de 362,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Segona del 133 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019. L’Agrupación Artístico Musical La Candelaria (Tenerife) ha quedat en segona posició amb 357 punts, mentres que la Unió Musical Alqueriense (Castelló) ha ocupat el tercer lloc amb 342 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció ha sigut Brigantia de Los Vientos d’Eva Lopszyc. Es tracta d’una obra dissenyada en un moviment, amb diferències d’imatges màgiques que, traduïdes en sons – colors, se succeeixen a l’encalç de la descripció de la deessa.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha sigut Orchestra Giovanile di Fiati Increscendo (Itàlia), que ha tingut a Juan Antonio Fenollar, professor de la Banda Municipal de València, com a solista de clarinet.

La dotació dels premis per a la Segona Secció ha sigut de 4.000 euros per a la guanyadora, 2.000 euros per a la segona i 1.500 euros per a la tercera.


Fotografia: Eva Ripoll

Compartir:

Últimas noticias

Categorías