Search
Close this search box.

La Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke de Bèlgica guanya la Secció Primera del 133é Certamen Internacional de Bandes de Música «Ciutat de València» 2019

La Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke de Bèlgica, sota la direcció d’Erik Desimèlaere i amb un total de 375,5 punts, ha resultat la guanyadora de la Secció Primera del 133é Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2019. Tant la Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo com la Sociedad Musical “La Paz” de Sant Joan d’Alacant, han obtingut 310 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció ha sigut La Rosa del Desierto de Francisco José Martínez Gallego i que està dins de la Trilogia que el compositor ha volgut dedicar a Johan i Pirluit, dos personatges de l’Edat Mitjana. Un obra on mescla diferents llenguatges i estils, des de passatges modals fins a atonals.

L’agrupació convidada mentre deliberava el jurat ha sigut la Gran Canaria Wind Orchestra (Canàries).

La dotació dels premis per ha sigut de 6.000 euros per a la guanyadora, 3.000 euros per a la segona i 2.000 euros per a la tercera.

En esta secció han pogut concursar per banda, des de 81 fins a 110 músics, i un màxim de 12 instrumentistes de corda-arc.


Fotografia: Eva Ripoll

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías