Search
Close this search box.

Vicent Vives, nou director del Centre Artístic Musical de Pedreguer

El Centre Artístic Musical de Pedreguer ja té nou director. Es tracta de l’ondarenc Vicent Vives, qui comença una nova etapa a l’agrupació alacantina per tractar d’assolir nous èxits.

Vicent Vives

Naix a Ondara en 1987. Inicia els seus estudis musicals en l’Escola de Música “Gonzalo Ortolà” d’Ondara, de la mà del mestre Juan Bautista Falcó, on acaba amb excel·lents resultats el Grau Elemental de Tuba, amb el professor Robert Sanchís. Els seus estudis continuen al Conservatori “Tenor Cortis” de Dénia, on finalitza el Grau Professional de Tuba amb professors com José Alfonso Mansanet, Juan Palacios i Ismael Guardiola, entre uns altres.

Autodidacta del clarinet, es presenta a les proves d’accés al mateix conservatori, on, l’any 2014, finalitza també els seus estudis de 6é d’Ensenyances Professionals de Clarinet amb el profesor Ignaci Guerrero Nàcher, amb magnífics resultats i una nota mitjana d’Excel·lent, per la qual cosa opta al Premi de Final de Grau.

La seua passió per la música l’obliga a provar noves especialitats en la direcció, siguent hui en dia, alumne del Títol Superior de Direcció d’Orquestra en el Conservatori Superior de Música de València, amb el mestre Adolfo Ramírez Ivorra.

Ha realitzat diferents cursos de direcció, amb diversos mestres, o com el primer que realitzà; l’impartit en Ondara per Juan Carlos Mañez Clemente, on va tindre l’oportunitat de dirigir la Banda Jove d’aquesta societat musical a l’edat de 15 anys.

Membre actiu de la Unió Musical d’Ondara com a Clarinet, de la Banda Simfònica Professional de la Marina Alta i diferents agrupacions. Finalment són tres les Especialitats Musicals titulades; Tuba, Clarinet i Direcció d’Orquestra.

Actualment és Director Titular de la Agrupació Musical La Rectoria (La Marina Alta), Director Convidat de la Unió Musical d’Ondara, i ara també, Director Titular del Centre Artístic Musical de Pedreguer.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías