Search
Close this search box.

Ildefonso Martos Carretero dirigirà en terres lusitanes a la “Sociedade Filarmónica Santo Estêvão”

Ildefonso Martos Carretero, director titular de la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical de Massarrojos, dirigirà la Banda Simfònica Sociedade Filarmónica Santo Estêvão (Portugal), el 19 de gener del 2019 en el concert de “Ano Novo”.

Per a aquest concert, el mestre oferirà un repertori d’obres de diferents estils i compositors europeus, rubricant-lo amb peces tradicionals portugueses com el fado Há Palavras Que Nos Beijam i comptant amb la col·laboració especial de la reconeguda fadista Diana David.

El mestre Ildefonso Martos Carretero ha estat al capdavant de diverses bandes i orquestres simfòniques de la Comunitat Valenciana, destacant el seu pas per la Banda Simfònica del CIM de Benimaclet, Banda Simfònica de la Unió Musical Santa María del Puig i la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Alfara del Patriarca.

Durant la seua trajectòria com a director, el mestre valencià ha sigut convidat a dirigir diferents agrupacions bandístiques, orquestrals i corals, realitzant gires i collint èxits a Europa, Sud-amèrica i Àsia. Com recompensa al seu treball i gestió d’agrupacions musicals ha sigut guardonat amb primers premis en diversos certàmens, destacant el Primer Premi en la Primera Secció en el “XL Certamen de la Diputació de València”, Primer Premi i Esment d’Honor en el “XXIX Certamen de la Diputació de València”, i el Primer Premi en el “II Certamen de Benissanó”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías