Search
Close this search box.

La FSMCV elegeix als tres presidents provincials per als pròxims quatre anys

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha conclòs la renovació de tota la seua estructura comarcal amb l’elecció dels tres presidents provincials per als pròxims quatre anys.

Així doncs, José Ángel Espinós ha sigut elegit president provincial de la FSMCV a Alacant, Joan Bocanegra a València i Juan Bautista Monroig ha sigur reelegit a Castelló.

Pte.Provincial Valencia Joan Bocanegra

Joan Bocanegra, president provincial de la província de València.

 

Alicante presidente provincial

José Ángel Espinós, president provincial de la província d’Alacant, amb Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i membres de la Junta Directiva de la FSMCV (el quart començant per la dreta).

 

Pte. Provincial CS. Juan Monroig

Juan Monroig, president provincial de la província de Castelló.

 

L’objectiu principal dels elegits serà la coordinació amb els presidents comarcals de la FSMCV en la seua província per tal de garantir el treball, atenció i servei a totes les societats musicals de la Comunitat, així com atendre totes les necessitats que puguen sorgir.

Estes eleccions s’han celebrat després de la votació de la nova Junta Directiva de la FSMCV el passat 6 d’octubre al Palau de Congressos de València per als pròxims quatre anys, que presidirà Pedro Rodríguez.

La FSMCV forma tota la seua estructura mitjançant un procés democràtic que es composa, a més de la Junta Directiva, de 30 presidents comarcals que han sigut elegits durant el mes de desembre i 3 presidents provincials.

Les Societats Musicals són el principal eix vertebrador a nivell cultural de la Comunitat Valenciana. Comptem amb 550 societats musicals que s’extenen des del primer poble de Castelló fins a l’últim d’Alacant. Per eixe motiu, disposar d’una estructura organitzada en províncies i comarques és essencial per atendre amb detall cadascuna de les nostres societats musicals”, ha subratllat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 ha celebrat el seu 50è aniversari, agrupa a 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents al 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformant un projecte social i educatiu únic en el món, són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías