Search
Close this search box.

Les 18 societats musicals de La Costera reelegeixen Roberto Escobar com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de La Costera han reeligit Roberto Escobar com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Roberto Escobar, que ha sigut elegit pel 80% dels vots, és soci de l’Associació Musical Canalense de Canals des de fa més de 30 anys. Durant aquest temps ha format part de la seua junta directiva i ha sigut el seu president durant 12 anys. A més, és membre de la Junta Directiva de la FSMCV.PC Costera Roberto Escobar FSMCV

Roberto Escobar, president comarcal de La Costera

Ser reelegit president comarcal de la FSMCV suposa per a mi, en primer lloc, rebre el suport dels meus companys després de 6 anys treballant conjuntament per la comarca. El nostre eix central és la unitat i la cooperació de les nostres societats musicals. Som una comarca molt unida des del punt de vista musical i, per això, el nostre principal objectiu per als pròxims anys és recolzar en tot el possible a les societats musicals de La Costera ”, ha destacat Roberto Escobar.

Actualment, la comarca de La Costera compta amb 18 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías