Search
Close this search box.

Els FaGreus de L’Artesana i AFAC organitzen un Concert Benèfic per donar suport als familiars de malalts d’Alzheimer

L’agrupació musical catarrogina Els FaGreus de la S.M. L’Artesana de Catarroja i l’associació de familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Catarroja, AFAC, han organitzat el Concert Benèfic “La música, el millor record” que es realitzarà el divendres 4 de gener de 2019, a les 19:30h, a la Casa de la Cultura de Catarroja.

Aquest esdeveniment naix amb l’objectiu principal de donar suport econòmic a aquesta entitat a través de la venda d’entrades, que tenen un preu de cinc euros, i d’objectes benèfics de l’associació de Catarroja. A més, també comptarà amb la possibilitat de realitzar una donació de Fila Zero al compte corrent de Caixa Popular: ES44-3159-0052-3025-9750-3727.

Les obres que s’interpretaran al concert són del compositor i director catarrogí, Ximo Arias, que conjuntament amb quasi una trentena de violoncel·listes i contrabaixistes que conformen l’agrupació, interpretaran les obres simfòniques i per a solistes de flauta, contrabaix i violoncels. Les entrades es podran adquirir a la seu d’AFAC / APAMI de Catarroja, els dimarts i dijous de 10 a 12 i de 17:30 a 19:30 h, a partir del 18 de desembre de 2018.

L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències de Catarroja, AFAC, és una associació sense ànim de lucre que va nàixer el passat mes de setembre de 2018 a Catarroja, sent l’únic referent associatiu d’aquestes característiques a la comarca de l’Horta Sud. La seua intenció és ser un recurs per millorar la qualitat de vida de les persones amb algun tipus de demència i les seues famílies, donant-se suport mutu.

Amb aquest objectiu, presten un servei de informació, orientació i assessorament a cuidadors, familiars i a la societat en general, a través d’atenció psicològica individualitzada, tallers d’estimulació cognitiva, grups d’ajuda mútua per a familiars i cuidadors, cursos de formació de voluntaris i familiars, xerrades de divulgació i informació sobre la malaltia i la realització de publicacions per a la sensibilització sobre les malalties neurodegeneratives a l’opinió pública que, actualment, reben una vintena de familiars.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías