Search
Close this search box.

La Unió Musical Alqueriense participarà al Certamen de Kerkrade (Holanda)

La Unió Musical Alqueriense, societat musical de Les Alqueries, participarà al prestigiós World Music Contest (WMC) de Kerkrade (Holanda) que es celebrarà el mes de juliol.

El concurs internacional de Kerkrade es celebra cada quatre anys i és una de les cites més importants del món en la qual competeixen les millors bandes de música. Durant tres setmanes, actuaran en aquesta “olimpiada musical” més de 250 formacions (bandes de música civils, bandes militars, orquestres, conjunts de percussió…) que atrauran uns 500.000 visitants de diversos països.

Amb les actuacions es mostrarà al món com la música de moltes cultures és capaç d’unir-se, i és per això que el lema d’aquesta edició del Certamen Internacional és WMC – Breathing the World! (WMC – Fent sonar el món).

La 18a edició, que es celebrarà del 6 al 30 de juliol, comptarà amb la Unió Musical Alqueriense dirigida per Lidón Valer Cabaleiro. Concretament, serà el diumenge 23 de juliol de 2017, a les 10:00, quan la banda alqueriense puge a l’escenari del Teatre Parkstad Limburg de la ciutat holandesa. Tant els components de la banda com els seus dirigents estan entusiasmats i emocionats de tindre el privilegi de participar en un certamen musical d’aquest calibre.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías