Search
Close this search box.

A Lira de Ribadavia d’Ourense guanya la Secció Tercera del 132 Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”

A Lira de Ribadavia d’Ourense, sota la direcció de Xavier Oliveira Blanco, i amb un total de 354 punts,  ha resultat la guanyadora de la  Secció Tercera del 132 Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2018. La Banda Municipal Soacha – Cundinamarca de Colòmbia ha quedat en segona posició amb 346 punts, mentres que la Societat Musical Santa Cecília de Xera ha ocupat el tercer lloc amb 320 punts.

L’obra obligada que han interpretat totes les bandes d’esta secció és Sagittarius de Guillermo Ruano. També va actuar l’Ensemble Dolçaina i Percussió de la Ciutat de València, com a agrupació convidada mentre deliberava el jurat.

La dotació dels premis per a la Tercera Secció ha sigut de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera.

Hui concursaran en la Secció Segona: Agrupació Musical Los Montesinos (Alacant), Societat Musical “La Armónica” de Cox (Alacant), Unió Musical Pozuelo de Alarcón (Madrid), Unión Musical de Torre Pacheco (Múrcia), Societat Artística Musical de Benifaió (València) i Symphonisches Blasorchester Kreuzlingen (Suïssa). L’obra obligada és Un deber de amor de Vicente Ortíz Gimeno. L’agrupació convidada serà Nineties Trombone Ensemble.

El públic té l’oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen www.cibm-valencia.com.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías