Search
Close this search box.

Llíria acollirà la fase autonòmica del XVI Certamen Nacional d’Interpretació “Intercentros Melómano”

Més de 250 músics de tota la Comunitat es donaran cita a Llíria, el pròxim 2 de desembre, en la fase autonòmica del XVI Certamen d’Interpretació “Intercentros Melómano”, el més multitudinari a nivell nacional.

En este sentit, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el president de la Fundación Orfeo i director del certamen, Alfonso Carraté, han signat a principis de setmana el conveni pel qual la ciutat de la música col·laborarà en l’organització de la fase autonòmica del certamen, de la qual haurà d’eixir un dels 17 finalistes que disputen la fase final del certamen, que tindrà lloc el 9 de desembre a Alacant.

Durant la reunió mantinguda aquest matí, i en la qual ha participat el director del Conservatori Professional de Música de Llíria, José Alcaide, s’ha destacat el potencial de Llíria no solament com a candidata per a albergar este tipus de certàmens nacionals, sinó la qualitat dels seus músics i l’ensenyament musical impartit en els seus centres.

És un orgull per a la nostra ciutat que institucions nacionals posen la seua atenció sobre Llíria per a l’organització d’este tipus de certàmens, que sens dubte visibiliza no solament la nostra capacitat d’acollir grans esdeveniments culturals, sinó el potencial dels nostres músics, donant-los a més la plataforma que necessiten per al seu desenvolupament professional”, ha destacat l’alcalde.

El certamen, únic a nivell nacional que congrega a alumnes dels conservatoris i centres d’ensenyament musical de caràcter professional de tota Espanya, vol donar l’oportunitat a músics vocacionals de tenir una experiència en un concurs nacional de caràcter professional, mostrant-se enfront d’un públic i un jurat que valoren la seua tècnica i interpretació. Així mateix, per al guanyador absolut de cadascuna de les categories del certamen, suposa l’ocasió de realitzar una gira de concerts en els quals donar-se a conèixer com a músic professional.

Llíria ha sigut una gran elecció ja que el seu objectiu com a ciutat de la música és el nostre com a fundació: recolzar als joves músics, amb tot el nostre esforç i recursos, en el començament de les seues carreres professionals”, ha puntualitzat Carraté.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías