Search
Close this search box.

Els resultats del 46 Certamen provincial d’Alacant demostren l’alt nivell de les bandes alacantines

El passat cap de setmana ha tingut lloc a les localitats de Calp i Torrevieja el 46 Certamen Provincial de bandes de música d’Alcant, un certamen anual que ha vingut a demostrar, un any més, l’alt nivell de qualitat de les nostres bandes alacantines.

El dissabte s’escoltaren a Torrevieja les interpretacions de les bandes de la primera i tercera secció. A la tercera secció, que començava a les 10 del matí, participaven les bandes de la Unió Musical Santa Cecília de Rojales, la Unió Musical de Dolores, la Societat Musical Santa María Magdalena de Novelda i L’Harmonia d’Alacant. La Filharmònica de Callosa d’En Segura i la Unió Musical d’Agost, de la primera secció, arrancaven ja per la vesprada.

El diumenge, ja a Calp, arribava el torn de les bandes de la quarta secció, amb l’Agrupació Musical de Pego, el Centre Artístic Unió Musical de Benejúzar, la Unió Musical San Isidro, la Societat Unió Musical La Aurora de Sella i la Unión Lírica Orcelitana. Per la vesprada, participaven les bandes de la segona secció, amb la Unió Musical La Aurora d’Albatera i la Unió Musical Artística de Novelda.

El jurat de les quatre audicions, presidit pel Diputat de Cultura i Educació César Augusto Asencio, va estar conformat per especialistes com el compositor i director Jesús Mula, el director del Conservatori Óscar Esplá, José Vicente Asensi, el compositor i director Antonio Ruda, el director d’orquestra i banda Juan Miguel Romero, el director de la banda del Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d’Agost, José Vicente Algado, el director de la Simfònica d’Alacant, José Vicente Díaz, i Amparo Edo, en representació de CulturArts.

Tots aquests especialistes van decidir, amb les seues puntuacions, que els resultats foren els següents:

4ª Secció:

Primer premi i menció d’honor: Unió Lírica Orcelitana, amb 354,5 punts.

Segons premis: Agrupació Musical de Pego, amb 315,5 punts; Societat Unió Musical La Aurora de Sella, amb 298 punts; Centre Artístic Unió Musical de Benejúzar, amb 287,5 punts; Unión Musical de San Isidro, amb 273 punts.

3ª Secció:

Primer premi i menció d’honor: Societat Musical L’Harmonia d’Alacant, amb 323,5 punts.

Primer premi: Unió Musical de Dolores, amb 321 punts.

Segons Premis: Societat Unió Musical San Miguel Arcángel de Daya Nueva, amb 301 punts; Unió Musical Santa Cecília de Rojales, amb 291,5 punts; i Societat Musical Santa María Magdalena de Novelda, amb 284,5 punts.

2ª Secció:

Primer premi i menció d’honor: Unió Musical La Aurora d’Albatera, amb 337,5 punts.

Segon premi: Unió Musical La Artística de Novelda, amb 296 punts.

1ª Secció:

Primer premi i menció d’honor: Societat Filharmònica Unió Musical d’Agost, amb 355 punts.

Primer premi: Societat Art Musical La Filharmònica de Callosa d’En Segura, amb 336,5 punts.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías