Search
Close this search box.

L’Olleria convoca el 15é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà

L’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical “Santa Cecília” han convocat el 15é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà modalitat marxa cristiana.

Cada participant podrà presentar les obres que desitge, sempre que siguen originals de l’autor que les presenta, inèdites i no hagen estat interpretades amb anterioritat. El termini d’admissió dels originals finalitzarà el dia 4 de gener del 2019, i s’hauran d’enviar a l’Ajuntament de l’Olleria (carrer de Sant Tomàs, núm. 2). Les quatre obres finalistes seran interpretades per la Banda Societat Escola Musical “Santa Cecília” al Teatre Goya de l’Olleria el dia 23 de febrer del 2019.

El jurat estarà format per tres persones de solvència reconeguda, encarregats d’atorgar els premis. La peça guanyadora s’emportarà 2.000 euros, la segona premiada 1.000 euros, un premi del públic estarà dotat amb 500 euros, i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats.

Més informació al telèfon 96 220 08 66 o al correu electrònic cij@lolleria.org

Documentació

Descarrega les bases del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías