Search
Close this search box.

Óscar Navarro guanya el premi a “Millor compositor internacional” en els Buma Brass Awards d’Holanda

La prestigiosa Societat de Drets Musicals Holandesa “BUMA” ha decidit atorgar el Premi al compositor espanyol Óscar Navarro (Novelda, Alacant) per la seua gran trajectòria i popularitat dins de l’àmbit de la música per a Banda Simfònica, Orquestra Simfònica i música per a cinema.

El compositor noveldense viatjarà a Holanda el pròxim cap de setmana per assistir a la gran gala de lliurament de premis que tindrà lloc el diumenge 16 de desembre i en la qual dirigirà la seua obra més popular, Libertadores, junt a la Fanfare St. Caecilia Schimmert.

A més, la pròpia societat de drets BUMA, ampliarà l’estada del compositor convidant-li a realitzar una sèrie de conferències per diverses ciutats holandeses, on parlarà de la seua carrera professional i pròxims projectes.

És tot un plaer i un honor rebre aquest gran reconeixement internacional per part de BUMA. Holanda és bressol de grans músics, un país amb moltíssima riquesa cultural, i el fet d’haver-me triat per a aquest guardó és una notícia fantàstica que mai oblidaré”, afirma Navarro.

Entre els pròxims projectes per a l’any 2019, cal destacar el nou encàrrec d’un concert per a Trompa i Orquestra realitzat per l’Orquestra Nacional d’Espanya que serà estrenat a l’abril de 2019 , a més de l’estrena de la seua primera Simfonia Hell and Heaven encarregada per la Banda Primitiva de Llíria per al Certamen Internacional de València 2019, la composició de la Banda Sonora Original de la pel·lícula The name partner (director: Rene Rhi, EUA), i a més una nova gira de concerts amb la seua Orquestra “Oscar Navarro Symphony Orchestra” 2019.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías