Search
Close this search box.

Les societats musicals de la comarca de La Canal de Navarrés trien Héctor Argente com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca La Canal de Navarrés han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal Héctor Argente. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Héctor Argente, que des dels 7 anys forma part de la Societat Fomento Musical de Navarrés, ha sigut triat pel 100% dels vots a favor.

Héctor Argente FSMCV

Héctor Argente, president comarcal de La Canal de Navarrés

Com a membre de la junta directiva de la Societat Fomento Musical de Navarrés he sigut tresorer i encarregat de Banda. Aquest nou càrrec és tot un repte que assumisc amb il·lusió i ganes de treballar per la música. És un plaure poder ser President en una comarca xicoteta però molt unida i compromesa amb la música on, malgrat la poca població dels seus pobles, en tots hi ha una Societat Musical”, ha declarat el nou president comarcal de La Canal de Navarrés.

Com a projecte per a la comarca, continuarem amb el Festival Comarcal de Bandes i la Trobada Comarcal de Educands que acull a músics dels set pobles i el meu objectiu és servir de suport a les diferents Societats Musicals i així com contribuir a la difusió de la música”, ha continuat.

Argente va entrar amb 12 anys en la banda de la seua Societat Musical i va completar els seus estudis en el Conservatori Municipal Maestro Ponce de Xella, on va obtenir el Grau Mitjà de Trompeta.

Actualment, La Canal de Navarrés compta amb 7 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa a 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías