Search
Close this search box.

La Primitiva de Llíria fa història en el CIBM de València en rebre un homenatge pel seu bicentenari

La Banda Primitiva de Llíria va rebre un homenatge per part del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València, amb motiu de la celebració dels seus 200 anys d’història. Per aquest motiu, la banda, dirigida pel director Javier Enguídanos Morató, va realitzar un concert extraordinari, com a banda convidada, en la Secció d’Honor de la competició.

Tal i com va indicar l’organització en la presentació de l’acte, es tracta d’un fet històric, ja que és la primera vegada en els tres segles d’història del CIBM Ciutat de València, que es realitza un homenatge a una banda.

Per a aquesta ocasió tan especial, el Clarín va reunir una plantilla de més de 140 músics que van delectar al públic assistent, que va omplir la sala, amb un concert de primer nivell, en el qual la banda va demostrar les seues excel·lents qualitats tècniques i artístiques.

En el concert, l’agrupació va interpretar el pasdoble Clarín Bicentenario compost per José Alamá per a la commemoració dels seus 200 anys; i va estrenar la 1a Simfonia Hell and heaven del compositor alacantí Óscar Navarro.

Després de l’ovació del públic, el Clarín va tancar el concert regalant un bis: el pasdoble Teniente Raposo de J. Palanca; l’himne no-oficial de la societat.

Segons el president de la Primitiva, José Luis Pérez Veses, “hem viscut una jornada històrica i molt emocionant per a tota la família clarinera. Aquest homenatge és un reconeixement al treball i esforç dels nostres avantpassats, que han entregat la seua vida, durant els últims 200 anys, per convertir al Clarín en una de les bandes més reconegudes i prestigioses del panorama nacional i internacional”.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías