Search
Close this search box.

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent i la Fundació Sanganxa organitzen les jornades “Saxteneum Days 2019”

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent i la Fundació Sanganxa organitzen les jornades “Saxteneum Days” del 20 al 22 de setembre de 2019. Aquestes van dirigides a tots aquells saxofonistes que desitgen ampliar i millorar la tècnica i interpretació del saxofon així com aprofundir en els seus orígens i evolució en les diferents formacions en les quals és protagonista.

El festival tindrà com a màxim exponent un curs –de més de 30 hores lectives, modalitat elemental-professional i superior–, i un taller de jazz, entre moltes altres activitats. L’objectiu és aportar un nou enfocament a l’estudi del saxofon mitjançant l’organització de diverses activitats formatives que permeten als participants gaudir i adquirir habilitats i destreses per al posterior estudi d’aquest instrument.

El curs comptarà amb grans professionals del món del saxofon com a professors: David Castelló, Eladio Sellés, Moisés Olcina i Raül Richart.

Inscripcions

El preu de la matrícula completa és de 60€.

La inscripció es realitzarà exclusivament en la web https://www.saxteneum.com/inscripciones/ o en les oficines de la Fundació Sanganxa situades en l’Avinguda Jaume I, 69, Llanera de Ranes, 46814 (València).

Una vegada vegada emplenat el formulari de matrícula, l’organització facilitarà el número de compte bancari i s’haurà d’entregar el justificant bancari del pagament de la matrícula a la següent direcció de correu electrònic; saxteneumfest@gmail.com en concepte de SAXTENEUM DAYS 2019 indicant el nom i els cognoms dels participants.

La data límit d’inscripció serà el 16 de setembre de 2019 a les 23:59h.

Excepcionalment s’acceptaran noves inscripcions una vegada finalitzat el termini en cas d’haver-hi places disponibles.

Important: Les anul·lacions d’inscripció acollides abans del 16 de setembre de 2019 seran reembossades íntegrament. Les anul·lacions realitzades una vegada passada aquesta data no seran reembossades. Les inscripcions incompletes no seran registrades com a tal. Totes les anul·lacions hauran de ser remeses a la direcció de correu electrònic de l’organització.

Els menors d’edat hauran de presentar una autorització emplenada i signada pels pares, tutors o responsables. Pot descarregar-la fent clic ací.

Consulta la programació completa, l’estructura del curs, i tota la informació disponible en la web: https://www.saxteneum.com/

Compartir:

Últimas noticias

Categorías