Search
Close this search box.

Redovan acull el XVIII Concurs Comarcal d’Interpretació Musical

Durant els dies 1, 2, 8 i 9 de juliol es celebra el XVIII Concurs Comarcal d’Interpretació Musical que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) a la Vega Baixa-Baix Vinalopó. L’esdeveniment, que tindrà lloc a la Casa de la Música “Antonio Ibáñez Serrano” de Redován i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Redovan, es va donar a conéixer durant l’assemblea comarcal en què l’alcalde de la població amfitriona va declarar que “el recolzament que té l’Ajuntament de Redovan amb les bandes de música és total i absolut”. En esta ocasió, la Unió Musical de Redovan serà l’amfitriona de l’esdeveniment musical de rellevància comarcal i que s’ha convertit en un referent per a les bandes de música.

En aquesta edició, seran 28 societats musicals de la comarca Vega Baixa-Baix Vinalopó les que participen, aportant vora 300 alumnes al concurs. Una vegada superada la fase local que celebra cada societat musical en el seu municipi, els alumnes y les alumnes pasaran a la fase final, en la que competiran amb companys i companyes d’altres societats musicals de la comarca. El nivell de preparació dels participans és exepcional, d’aquest fet prové els éxits que han cultivat per les societats musicals de la comarca en els certamens (provincial, autonòmic, nacionals o internacionals). La Vega Baixa-Baix Vinalopó (30 municipis) és la comarca de la FSMCV que més societats musicals té de tota la Comunitat Valenciana, amb un total de 40 entitats.

L’Ajuntament de Redován ha organitzat també algunes activitats lúdiques per al Trobada  d’Escoles de Musica que paral·lelament es desenvolupa durant el curs, i que és per als més menuts que no competeixen.

Per finalitzar aquesta edició, és realitzarà una cerimònia d’entrega de premis el 9 de juliol a les 19:00 hores en la Casa de la Música “Antonio Ibáñez Serrano” de Redován, que és tancarà amb un concert de tots els alumnes participans i al que assistiran els representats de la FSMCV, així com el patrocinador Bankia i la resta d’empreses col·laboradores.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías