Search
Close this search box.

La Societat Artística Musical d’Alginet convoca el I Concurs de composició de pasdoble amb motiu del 125é aniversari de l’entitat

La Societat Artística Musical d’Alginet ha convocat el seu I Concurs de composició en la modalitat de pasdoble amb motiu de la celebració enguany del seu 125é aniversari.

El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 29 de juny de 2019 a les 14.00 hores.

Cada participant podrà presentar quantes obres vulga sempre que siguen originals, inèdites i que no hagen sigut interpretades públicament amb anterioritat a la fallada del jurat. Es valorarà especialment l’originalitat, així com la seua idoneïtat per a poder ser interpretades en cercaviles. El pasdoble servirà per a commemorar el 125é Aniversari de la Societat.

Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Artística Musical d’Alginet en un concert al mes d’octubre (data a determinar). En aquest acte es procedirà a la fallada del jurat i al lliurament de premis.

Premis

Els premis seran els següents:

– Un primer premi dotat amb 1.200,00 €
– Un segon premi dotat amb 800,00 €
– Un tercer premi dotat amb 400,00 €

Els finalistes que no hagueren obtingut cap premi, rebran un diploma que acredite la seua condició de finalista en aquest concurs.

El premi del jurat podria quedar desert si aquest ho considera oportú. Si ocorreguera aquest cas, el jurat podria proposar un “Esment” a l’obra que considere mereixedora amb tal distinció, amb una dotació econòmica de 500 €.

Documents

Descàrrega les bases completes. [DOC]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías