Search
Close this search box.

La Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo inicia el pròxim diumenge una nova edició de la seua Tardor Musical

El pròxim diumenge 21 d’octubre donarà començament una nova edició del cicle de concerts Tardor Musical que organitza cada any la Unión Musical Santa Cecilia (UMSC) de Villar del Arzobispo. Serà, com és habitual, amb el tradicional Passeig Musical, que s’iniciarà a les 11:30 hores en el carrer del poeta César Simón i que enguany recorrerà sis dels onze carrers que Villar té dedicades a famosos literats. Així, al llarg del recorregut actors o rapsodes interpretaran diversos fragments o poemes de textos seleccionats i es realitzaran actuacions musicals.

La següent cita musical serà el dissabte 27 d’octubre a les 22:30 hores amb un concert de grups de càmera de la UMSC en la Sala de Congressos de la Caixa Rural.

Ja en el mes de novembre, el dissabte 3 el quintet de vent “La Lira Ampostina” oferirà un concert en el Saló de Concerts de la Unió Musical.

Les dues següents actuacions es realitzaran de nou en la Sala de Congressos de la Caixa Rural que acollirà un recital de piano del Cicle Amadeus el dissabte 10 a les 19:30 hores i un concert de solistes el dissabte 17 a les 22:30 hores.

L’últim cap de setmana de novembre estarà dedicat a la commemoració de Santa Cecilia. El concert extraordinari de la banda simfònica se celebrarà el dissabte 24 a les 22:30 hores en el Saló de Concerts de la UMSC, sota la direcció del seu titular Luis Serrano Alarcón.

La Tardor Musical 2018 finalitzarà el dissabte 22 de desembre amb el concert de Nadal interpretat per la Banda Juvenil de la societat, sota la direcció del seu titular José Cava Pamblanco.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías