Search
Close this search box.

VI Certamen Nacional de Bandes de Música Cruz del Humilladero – Ciutat de Màlaga

La Banda Juvenil de Música Cruz del Humilladero de Màlaga té el plaer de comunicar-los la celebració del VI Certamen Nacional de Bandes de Música que tindrà lloc el pròxim 28 de juliol de 2018.

Màlaga és una ciutat amb una gran tradició en bandes de música. Aprofitar aquesta riquesa i espai musical orfe és el motiu principal que ens va portar a organitzar aquest certamen, sent l’únic d’aquest tipus que se celebra a Màlaga i província, i que després de cinc edicions s’ha consolidat i és referent en aquest tipus d’esdeveniments. Però açò no haguera sigut possible sense comptar amb el suport d’entitats com la Diputació de Màlaga, Ajuntament de Màlaga o la radiotelevisió pública andalusa, Canal Sur.

En la nostra pàgina web http://bandacruzhumilladero.com/ podran trobar més informació dels certàmens celebrats i on hem pogut comptar amb l’assistència d’agrupacions com com la Unió Musical de Tarragona, Societat Musical Ruperto Chapí de Villena o Agrupació Musical de Beniajan i Associació Banda de Música d’Alcàsser de Sant Joan (Ciudad Real).

Documentació

Bases del certamen en PDF

Compartir:

Últimas noticias

Categorías