Search
Close this search box.

XV Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida 2018

En 2015, el Festival fa un pas al capdavant, coincidint amb la celebració del nostre centenari com a entitat: el Fem Banda s’internacionalitza amb gran èxit, rebent músics de l’estat espanyol i europeus. Per açò mateix, la BML vos convida al Fem Banda Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida que es durà a terme en la nostra ciutat del 15 al 17 de Juny de 2018.

El Fem Banda 2018 comptarà amb un concurs de Bandes Simfòniques en el marc del Auditori Enric Granados i un concurs de Marching Bands que es durà a terme en els Camps Elisis.

A més, les altres Bandes de Música que opten per no participar en el Concurs també tindran el seu propi espai en el marc del Festival, on totes les bandes podran participar lliurement i oferir concerts públics. La nostra ciutat, amb la seua situació geogràfica estratègica, es presenta com un vertader reclam turístic internacional donada la seua proximitat a la cosmopolita Barcelona i al romànic del Pirineus.

Poden consultar les bases del Festival i dels concursos desitjant-los que la proposta siga del seu grat en el web www.fembanda.com

Compartir:

Últimas noticias

Categorías