Search
Close this search box.

L’associació Nitrat de Xile amb la col·laboració de la Mancomunitat del Carraixet convoca les beques de creació i composició musical «Horta Sonora»

L’associació Nitrat de Xile amb la col·laboració de la Mancomunitat del Carraixet formada pels ajuntaments d’Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa convoca les beques de creació i composició musical «Horta Sonora». Beques destinades a la subvenció de quatre propostes musicals contemporànies.

Amb aquestes beques s’obri la convocatòria a creadors musicals QUE SIGUEN majors de 18 anys i proposen projectes de nova creació que es basen en temes relacionats amb el paisatge i la cultura de l’Horta. Els compositors o les compositores hauran de plantejar una peça musical que serà interpretada per associacions musicals de caràcter simfònic i tradicional dels pobles col·laboradors.

Les beques consten de cinc fases. En primer lloc el lliurament de projectes que finalitza el 31 de Desembre de 2017. Una segona i tercera fase de deliberació i contacte amb els creadors i les creadores dels quatre projectes escollits. Una quarta fase de preparació on es realitzaran dos concerts, en els quals s’interpretaran els quatre projectes seleccionats els dies 5 i 12 de Maig de 2018.

Els concerts s’interpretaran en dos espais concrets: el Motor del Tercet a Vinalesa i el Molí de l’Aigua d’Alfara.

Documentació

Bases de la beca

Compartir:

Últimas noticias

Categorías