Search
Close this search box.

Xàtiva acollirà la II Escola d’Estiu de Música “Emergents” la primera quinzena de juliol

La Regidoria de Conservatori de l’Ajuntament de Xàtiva organitza la II Escola d’Estiu de Música Emergents, la qual es celebrarà a Sant Agustí del 2 al 13 de juliol.

Emergents vol ser un espai on els músics puguen créixer i descobrir altres perspectives de la música. Per això, s’ha apostat per portar fins a Xàtiva una proposta ambiciosa i variada de professorat que treballe amb l’alumnat d’una manera diferent la música.

Emergents comptarà amb figures tan reconegudes com el compositor i director guardonat internacionalment, Saül Gómez i Soler; Ramon Cardo, un dels màxims referents del jazz a València; Joan Marc, productor d’Auxili; Mariana Morales, provinent de l’orquestra internacional Teresa Carreño; i David Martínez, de l’orquestra Montecarlo. A més, s’ha apostat per professorat de molta qualitat i jove per treballar les connexions interdisciplinars entre diversos estils. En este sentit formen part del professorat destacats músics com Marcos Úbeda, trombó de Zoo i Obrint Pas; Joan Mayor, percussionista en diferents grups com La Trocamba Matanusca, BatukemTukada i Kanu Foli; o la pianista Sayuri Akimoto, formada als Estats Units i guardonada en nombroses ocasions.

Però a més de les classes de tècnica i els combos s’han preparat tallers magistrals amb artistes i músics de prestigi. De la música clàssica a la més moderna, passant per la tradicional, els alumnes treballaran amb l’objectiu d’un gran concert final on participaran: Smoking Souls, Auxili, La Trocamba Matanusca, Sis Veus per al Poeta, Andreu Valor i Pep Gimeno “Botifarra”. A més, estos artistes assajaran amb els alumnes i els explicaran les seues experiències en el món de la música.

Inscripcions i preus

Emergents està adreçada a estudiants de grau elemental i mitjà o a joves amb inquietuds musicals d’entre 11 i 30 anys. Les inscripcions ja es poden fer a través de la web www.escolaemergents.com.

Hi ha 80 places dividides en les especialitats de Piano, Vent Metall, Vent Fusta, Corda, Guitarra, Percussió i Dolçaina.

El preu és de 85€ per l’alumnat del Conservatori i les bandes de música de Xàtiva, i de 110€ per a la resta.

Professorat

– Coordinador: Carles Salvador
– Director pedagògic: Cristian Olivares
– Piano: Sayuri Akimoto i Joan Marc Pérez
– Vent metall: David Martínez i Marcos Úbeda
– Corda: Mariana Morales
– Vent fusta: Toni Fort, Patricia Sanchis i Marc Puentes
– Percussió: Gustau Garcia
– Grans Agrupacions: Àlex Puchades
– Guitarra Clàssica: Daniel Rengel
– Dolçaina: Cristina Martí

Compartir:

Últimas noticias

Categorías