Search
Close this search box.

L’Institut Valencià de Cultura celebra a Castelló un concert de piano en el cicle de joves intèrprets

L’Institut Valencià de Cultura ha programat per a dilluns, 27 de novembre, un concert del cicle de joves intèrprets al Casino Antic de Castelló. En aquesta ocasió, el pianista Enrique Lapaz serà l’encarregat d’oferir aquest recital, que s’emmarca dins de la programació ‘Els dilluns, concert’.

En la primera part del concert s’interpretaran les obres Sonata núm. 14 Kv 457, de W. A. Mozart, i Sonata núm. 16 op. 31, núm. 1, de L. V. Beethoven. En la segona part, Enrique Lapaz interpretarà ‘6 Encores,’ de Luciano Berio, i ‘Variacions sobre un tema de Paganini, op. 35’, de J. Brahms.

Aquests concerts del cicle de joves intèrprets que organitza l’Institut Valencià de Cultura pretenen donar a conéixer el treball de joves músics valencians que han rebut l’ajuda d’aquesta institució.

Enrique Lapaz, natural de València, va començar els estudis musicals a l’edat de set anys amb el professor Joseph Mardon. Ha estudiat en l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC); en el Conservatori Rimsky-Korsakov, de Sant Petersburg, i en l’Escola Superior de Música Reina Sofia. És guanyador del XVII Concurs Internacional de Piano de Sant Sebastià i del XXII Concurs Internacional Ricard Viñes, i ha rebut mencions en el Concurs Internacional de Piano de València Premi Iturbi i en el Concurs Internacional Sergey Prokofiev, de Sant Petersburg.

Ha oferit concerts en les sales més importants d’Espnaya, com l’Auditori de Barcelona, l’Auditori Nacional de Madrid, el Palau de la Música de València o l’Auditori de Saragossa; i de Rússia, com la Sala Filharmonia, la Sala Capella o el teatre de l’Hermitage. Ha actuat a França, Alemanya, Anglaterra, Bielorússia, Lituània i Estoniana. Com a solista, ha col·laborat amb formacions de la talla de l’Orquestra de València, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant o l’Orquestra de la Capella, de Sant Petersburg.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías