Search
Close this search box.

La FSMCV i Turisme posen en marxa més de 70 concerts per a incentivar el turisme a la Comunitat Valenciana

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha posat en marxa, en el marc del conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, la segona edició de la campanya “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana” amb la finalitat de fomentar i incentivar el turisme en la nostra comunitat a conseqüència de la crisi generada per la COVID-19.

La campanya consisteix en la realització de més de 70 concerts de grups de xicotet format (grups de cambra, big bands, quartets, etc.) procedents de les Societats Musicals federades, que se celebraran fins al pròxim 31 d’octubre de 2021 al llarg de tot el territori de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’oferir una agenda cultural i així aportar al posicionament turístic de l’any 2021.

Aquest cicle, que ja ha arrancat amb èxit amb la realització de 19 concerts durant l’estiu, continuarà aquesta setmana amb actuacions repartides per tot el territori de la Comunitat. Com a exemple, la Vila Joiosa, Benidorm, Sumacàrcer, València, Manises i Elda seran les pròximes ciutats i municipis a albergar concerts dins d’aquesta campanya.

Per a la presidenta de la FSMCV, Daniela González, aquest cicle de concerts “suposa un impuls molt important al turisme cultural protagonitzat per les nostres societats musicals, que contribueixen a posicionar la marca Comunitat Valenciana com a destí musical de referència, al mateix temps que reforcem l’activitat de les nostres entitats, tan minvada a conseqüència de la pandèmia”.

Aquest circuit de concerts s’emmarca dins del projecte general ‘Comunitat Valenciana, Terra de Música’, posat en marxa per FSMCV al costat de Turisme Comunitat Valenciana en virtut del conveni de col·laboració subscrit entre totes dues entitats. La finalitat d’aquest conveni és convertir el patrimoni de les societats musicals en un impuls cultural i turístic per a ajudar a reforçar la imatge de la Comunitat Valenciana com a destí segur en temps de Covid-19, al mateix temps que afavoreix la seua imatge com un punt turístic sostenible i reforça l’hospitalitat com a valor competitiu i diferencial d’aquest territori.

Cartel Musics amb DO

Compartir:

Últimas noticias

Categorías