Search
Close this search box.

Ampliació del segon termini de presentació de sol·licituds de subvencions per a escoles de música 2019

La Conselleria d’Educació ha decidit ampliar la convocatòria de subvencions destinades a escoles de música i escoles de música i dansa dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2019.

Concretament s’amplia el segon termini de presentació de sol·licituds de subvencions, previst exclusivament per a les escoles de música i escoles de música i dansa inscrites en el Registre de Centres Docents amb posterioritat a la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de la Resolució de 25 de gener de 2019, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, sempre que complisquen el que estableix l’article 2.3 de les bases reguladores d’aquestes subvencions. L’incompliment d’aquest termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.

El termini ampliat per a aquesta convocatòria finalitzarà el 9 de maig de 2019.

Consulta la documentació i tots els aspectes relacionats amb la presentació de sol·licituds de la convocatòria al següent enllaç: https://fsmcv.org/actualidad/subvencions-i-ajudes/convocatoria-subvencions-escoles-musica-corporacions-locals-entitats-privades-sense-lucre-2019

Documentació

Descarrega l’extracte de la resolució de la convocatòria. [PDF]
Descarrega la resolució de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías