Search
Close this search box.

Convocat el II Concurs de pasdobles “Reinas de Segorbe”

L’Ajuntament de Segorbe i la Societat Musical de Segorbe organitzen la segona edició del concurs de pasdobles “Reinas de Segorbe”.

El termini per a presentar els pasdobles serà fins al 21 de juny de 2019.

Els 5 pasdobles seleccionats pel jurat seran interpretats per la Banda Simfònica de la Societat Musical de Segorbe, en concert públic que se celebrarà a l’Auditori “Salvador Seguí” de Segorbe el 21 de juliol de 2019. En aquest mateix acte es farà públic la fallada del jurat.

L’estrena de les obres premiades en aquest II Concurs tindrà lloc en el Concert de Festes de Segorbe, amb presència de les Reines de les festes patronals, el diumenge 1 de setembre.

Premis

1r premi – María Rubicos Álvarez, Reina Major 2019: Dotat amb 1200 € + diploma

2a premi – Lucía Magdalena Estaún, Reina Infantil 2019: Dotat amb 600 € + diploma

3a premi – Músics de Segorbe, el més votat pels músics: 300 € + diploma

Sobre la convocatòria

La composició musical serà en la modalitat de pasdoble, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda, amb un instrumental mínim indicat en el punt 4 de les bases.

La peça ha de ser adequada per a interpretar-se tant en concert com en els diferents actes que componen les Festes de Segorbe. Així doncs, serà un pasdoble apte per al carrer, és a dir, sense parts o seccions amb “solos” o sense un metre rítmic clar que permeta portar el pas, amb una introducció brillant i adequada i que permeta una interpretació parcial.

La composició haurà de ser inèdita, no havent-se estrenat ni interpretat amb anterioritat al concurs.

La presentació de les obres s’efectuarà en l’Excm. Ajuntament de Segorbe (regidoria de Festes) Plaça Agua Limpia, 2 C.P. 12400 Segorbe (Castelló) Espanya. II Concurs de Pasdobles de les Reines de les Festes Patronals de Segorbe. Podrà fer-se personalment, o per qualsevol dels mitjans establits en l’art. 38.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i el Procediment Administratiu Comú.

Consulte les bases completes de la convocatòria en el següent apartat.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Descarrega el full d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías