Search
Close this search box.

Convocatòria extraordinària Festival Cultures d’Espagne 2019

Per haver-se modificat les condicions de les anteriors bases publicades del Festival Cultures d’Espagne 2019, s’ha publicat la convocatòria urgent i extraordinària per a la participació d’una Societat Musical que represente a les Societats Musicals federades en el Festival Cultures d’Espagne del 31 de maig al 2 de juny de 2019 (OPCIÓ 2 de les anteriors bases publicades).

El termini de presentació de las sol·licituds finalitzarà el dimarts 7 de maig de 2019 a les 20h.

Resum de la convocatòria

En els actes del 31 de maig al 2 de juny (centrats en la gastronomia valenciana i en la fusió de diversos estils de música) participarà una Societat Musical federada realitzant diversos cercaviles amb programa lliure i un concert amb programa a aportar per la Societat Musical.

Les sol·licituds es realitzaran per via telemàtica des de la plataforma de gestió Velneo de la FSMCV, en l’apartat Projectes, “Convocatòria Extraordinària Festival Cultures d’Espagne”.

Perquè la inscripció siga efectiva, les Societats Musicals que es presenten per a la participació del 31 de maig al 2 de juny han de presentar el programa amb el llistat d’obres a interpretar en els cercaviles, així com un llistat amb previsió d’aquelles obres de tradició valenciana o espanyola que podrien interpretar.

La Societat Musical deurà, en cas de la participació de músics menors d’edat, sol·licitar i custodiar els permisos necessaris per a la participació dels mateixos en aquest esdeveniment.

Consulte la convocatòria extraordinària completa en el següent apartat.

Documentació

Descarrega la convocatòria extraordinària. [PDF]

Consulta la convocatòria original ací: https://fsmcv.org/actualidad/noticias/convocatoria-festival-cultures-espagne-marsella

Compartir:

Últimas noticias

Categorías