Search
Close this search box.

Ja ha començat la convocatòria de les BequesAIE 2018/2019

La Societat d’Artistes AIE (Artistes, Intèrprets i Executants) va obrir el 6 de març la nova convocatòria de BEQUES AIE d’Estudis Musicals per al curs 2018/2019. Aquestes van destinades a alumnes d’estudis musicals de Grau Mitjà o Superior, depenent de la beca, o a professionals de la música en actiu, i s’apliquen al curs acadèmic 2018/2019, excepte en el cas dels cursos d’estiu que corresponen a l’any 2018.

El termini per a presentar sol·licituds acaba el 20 d’abril de 2018 a les 18:00 hores. Hauran d’emplenar el formulari de sol·licitud online que trobaran a la web de AIE secció Beques i presentar personalment o per correu postal la sol·licitud física amb la resta de documentació requerida.

A partir del 12 de juliol de 2018, AIE comunicarà per escrit a tots els peticionaris la concessió o no de la beca, excepte en el cas de les sis beques destinades als Cursos Internacionals Manuel de Falla, la concessió de la qual es comunicarà a partir del 25 de maig.

Entre les possibles destinacions per a gaudir la beca de Formació o Ampliació d’Estudis Musicals es troba el Taller de Música Jove de València.

Modalitats

23 BequesAIE d’Alta Especialització.

Amb una dotació de fins a 6.000 € cadascuna, destinades a l’Escola Superior de Música Reina Sofia (Madrid), al Berklee College of Music (Boston, EE. UU.), al Conservatori del Liceu de Barcelona, al Taller de Músics de Barcelona, al Liverpool Institute for Performing Arts – LIPA (Liverpool, Gran Bretanya), a la Universitat Alfonso X El Sabio de Madrid, a l’Escola de Música Jam Session de Barcelona, Musikene de Sant Sebastià, BecaAIE de Jazz Tete Montoliú i 1 BecaAIE Guitarres Manuel Rodriguez destinada a estudis de música clàssica.

105 BequesAIE de Formació o Ampliació d’Estudis Musicals, amb una dotació de fins a 850cadascuna.

44 d’aquestes Beques estan destinades a les divuit escoles relacionades a continuació, amb les quals AIE manté un acord de col·laboració: Aula de Música Moderna i Jazz Fundació Conservatori del Liceu, Escola Popular de Música i Dansa de Madrid, Escola de Música Joaquín Turina de Sevilla, Fundació Cristina Heeren d’Art Flamenc de Sevilla, Espaimusical de València, Escola de Noves Músiques de Madrid, Estudi Escola de Música de Santiago de Compostel·la, Escola de Música Creativa de Madrid, Taller de Músics de Barcelona, Taller de Música Jove de València, Conservatori Mayeusis de Vigo, Escola de Música “Piccolo i Saxo” de Logronyo, Acadèmia de Música Contemporània de Madrid, Escola Prest Vicace de la Corunya, Jam Session Escola de Música de Barcelona, Escola de Musica de Vallecas (ESMUVA), Taller de Músics de Madrid i Escola Superior de Música Progresse Musical de Madrid.

5 BequesAIE de Formació o Ampliació d’Estudis Musicals destinades a Socis de AIE majors de 35 anys.

Amb una dotació de 850 € per a estudiar en centres d’ensenyament musical no oficial, tant a Espanya com en l’estranger de lliure elecció.

6 BequesAIE per als Cursos Internacionals Manuel de Falla de Granada.

Amb una dotació de 300 € cadascuna.

 

Més informació

https://www.aie.es/formacion/becas-aie/

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías