Search
Close this search box.

L’Ajuntament d’Agost convoca el Vé Certamen de Música Festera d’Agost

L’Ajuntament d’Agost ha publicat les bases per al Vé Certamen de Música Festera de la localitat que tindrà lloc el 7 de juliol de 2018 a l’Auditori Municipal. El Certamen s’iniciarà a les 19:30 h, mitjançant la desfilada de les Bandes participants, des de l’Ajuntament d’Agost fins a l’Auditori, mentre que l’inici del Concurs es produirà a les 20:30 h.

Inscripció

El termini d’inscripció per a la participació en el “Vé CERTAMEN DE MÚSICA FESTERA D’AGOST”, queda obert des del moment de la publicació de l’extracte d’aquestes bases en la Base de dades Nacional de Subvencions, fins al dia 23 d’abril, a les 14:00 hores.

Participants

Podran prendre part en aquest Certamen totes les bandes no professionals que pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Concorreran en aquest Certamen un nombre total de tres Bandes. En cas d’existir major nombre de participants, el Comitè Organitzador determinarà per sorteig, quines Bandes actuaran en aquest Certamen, establint l’ordre corresponent en funció de la posició que ocupa cada banda en el sorteig. A part de les Bandes seleccionades, se sortejaran fins a tres bandes de reserva, per ordre de preferència en funció de la seua posició en el sorteig.

Reglament

L’organització del Certamen aplicarà el “Reglament sobre Certàmens de la FSMCV” vigent, fent seu el contingut del mateix i atorgant-los naturalesa normativa i vinculant en el Vé Certamen de Música Festera d’Agost.

Repertori

Les bandes participants en el certamen hauran d’interpretar les següents obres en el mateix ordre que apareixen a continuació:

– Un Pasdoble de presentació, que no puntuarà.
– L’obra obligada: Marxa mora Al-Burak de Jesús Ufano Cervantes, guanyador del I Concurs de Composició de Música Festera d’Agost.
– L’obra lliure: Marxa cristiana.

Previ a la celebració del certamen hauran de realitzar una desfilada des de la Plaça de l’Ajuntament fins a l’Auditori Municipal (o Casa de Cultura, en cas que les condicions meteorològiques impedisquen la realització del certamen a l’aire lliure), durant el qual interpretaran un pasdoble.

Amb la finalitat de garantir la varietat musical del Certamen, cap obra lliure podrà ser interpretada per més d’una Banda. Si dos o més Bandes coincidiren es determinarà per l’ordre d’inscripció quina banda la interpretarà, la qual cosa serà comunicat al mateix temps que la resolució de les bandes seleccionades mitjançant sorteig.

Premis

Els premis concedits per l’Ajuntament d’Agost són:

– Primer premi: dotat amb un import de 3.000 € i diploma acreditatiu
– Segon premi: dotat amb un import de 2.000 € i diploma acreditatiu
– Tercer premi: dotat amb un import d’1.500 € i diploma acreditatiu

Documentació

Consulta i descarrega les bases completes del certamen i la fitxa d’inscripció. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías