Search
Close this search box.

Pedro Rodríguez deixarà la presidència de la FSMCV el pròxim dissabte 11 de maig

El pròxim dissabte 11 de maig la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrarà la seua primera Assemblea General de 2019. Aquesta, que es realitzarà a Pego, té l’objectiu de realitzar balanç de la gestió i els pressupostos de 2018.

En el seu si, s’anunciarà que Pedro Rodríguez deixa la presidència de la FSMCV, després de la seua incorporació a l’àmbit polític on exercirà com a senador independent en el grup del PSOE.

Seguint els procediments establits en els estatuts de l’entitat, en aquesta Assemblea es ratificaran els nous nomenaments de membres de la Junta Directiva, entre els quals s’establirà la presidència de la Federació.

A més, uns altres dels temes que s’abordaran són l’aprovació de l’ingrés en la Societat per a l’Educació Musical de l’Estat Espanyol (SEM-EE) i en la Unió d’Escoles de Música i Dansa (UEMyD).

Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació Musical de Pego i de l’Ajuntament de la localitat i se celebrarà en el Teatre Municipal. Està previst que en ell participen directius de les més de 550 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Desfilada de les bandes de la Marina Alta i activitat amb Arròs La Fallera

El proper dissabte 11 de maig, Pego es convertirà en la capital de la música popular de la Comunitat. A més, d’acollir l’Assemblea General de la FSMCV, a partir de les 12.30 se celebrarà una desfilada pels principals carrers de Pego en el qual participaran les bandes de les societats musicals de la Marina Alta.

D’altra banda, i com a part de la col·laboració enguany d’Arròs La Fallera amb la campanya de “Activitats Comarcals” de la FSMCV, es realitzarà una paella gegant en la localitat alacantina de la qual podran gaudir tant el públic assistent com els músics participants en la desfilada. Sota el lema “La Fallera, música en el teu plat”, l’empresa valenciana d’alimentació durà a terme aquesta acció de patrocini cultural que unirà la cultura musical i la gastronomia valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías