Search
Close this search box.

Oberta convocatòria per a la selecció de dues Societats Musicals que participen en el “Festival Cultures d’Espagne” de Marsella

ACTUALITZACIÓ: Per haver-se modificat les condicions de les anteriors bases publicades del Festival Cultures d’Espagne 2019, s’ha publicat la convocatòria urgent i extraordinària per a la participació d’una Societat Musical que represente a les Societats Musicals federades en el Festival Cultures d’Espagne del 31 de maig al 2 de juny de 2019 (OPCIÓ 2 de les anteriors bases publicades).

El termini de presentació de las sol·licituds finalitzarà el dimarts 7 de maig de 2019 a les 20h.

CONSULTE ACÍ LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA: https://fsmcv.org/actualidad/noticias/convocatoria-extraordinaria-festival-cultures-espagne-2019


La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha sigut convidada a participar en el Festival Cultures d’Espagne que es realitzarà en la localitat de Marsella durant el mes vinent de maig – juny. Aquesta activitat ha sigut inclosa en el conveni entre la FSMCV i Turisme Comunitat Valenciana per a difondre la cultura musical de la Comunitat Valenciana en l’exterior.

La participació en aquest festival està limitada a dues societats musicals amb nombre de participants no inferior a 35 músics ni superior a 55 persones (en les quals s’inclouen els músics, director i directius de l’entitat) i comprén la realització de diverses cercaviles i un concert que es detallen en les bases adjuntes.

Les dues dates de propostes per a la participació en el Festival Cultures d’Espagne són:

– Opció 1.- 24, 25 i 26 de maig.
– Opció 2.- 31 de maig, 1 i 2 de juny.

La FMSCV i l’Associació Horitzons del Sud es farà càrrec de les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció que es detallen en les bases adjuntes, els preguem lligen atentament les mateixes.

Inscripció

La inscripció es realitzarà a través de la plataforma de gestió Velneo en l’apartat Projectes, Festival Cultures d’Espagne.

El termini d’inscripció serà des del dia 22 de març de 2019 al 12 d’abril de 2019.

Com a documentació a aportar durant la inscripció se sol·licita:

– Opció 1.- Repertori dels passacarreres i programa de concert.
– Opció 2.- Repertori dels pasacarrers ja que el programa del concert està prèviament estipulat.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]
Descarrega l’autorització per a menors. [Word]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías