Search
Close this search box.

Convocatòria II Concurs de Composició de Música Festera d’Agost

L’Ajuntament d’Agost ha publicat la convocatòria del II Concurs de Composició de Música Festera de la localitat. Les obres finalistes seran interpretades el dia 27 de juliol de 2019 per una de les bandes d’Agost: el Centre Artístic Cultural Verge de la Pau o la Societat Filharmònica Unió Musical. Seguidament es donarà a conéixer la fallada del jurat tècnic.

L’obra premiada serà l’obligatòria per a ser interpretada per les bandes participants en el Certamen de Música Festera d’Agost a celebrar el pròxim any.

El termini d’inscripció romandrà obert fins el pròxim dia 31 de maig de 2019.

Podran concórrer a aquest Concurs aquells compositors que estiguen interessats presentant un treball com a màxim. Les composicions presentades, a més de ser originals i inèdites, no hauran d’haver sigut interpretades ni editades amb anterioritat al dia de la fallada del concurs. El jurat valorarà l’originalitat del tractament harmònic i instrumental, així com l’adequació a l’acte al qual ha de servir: marxa cristiana.

Les obres es presentaran obligatòriament en forma de partitura i àudio en format midi ‘Digital’, conformement a la plantilla que es detalla en les bases que es troben al final d’aquesta notícia.

Les documentació per a la participació en el concurs es presentarà, juntament amb una instància general en la qual manifestarà i subscriurà l’originalitat de la seua composició (descarregar “Annex I” al final de la notícia).

El jurat es reunirà una vegada finalitzat el termini d’inscripció i triarà de les presentades aquelles quatre que al seu paréixer millor reunisquen les condicions disposades en les bases. Aquestes obres seran les finalistes i la fallada del jurat es publicarà el dia 14 de juny de 2019.

L’Ajuntament concedirà un Primer Premi dotat amb un import de 2.500 € i un diploma.

Documentació

Descarrega les bases de la convocatòria. [PDF]

Descarrega l’Annex I de la convocatòria. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías