Search
Close this search box.

La Unión Musical “La Artística” de Novelda participa en Onil en la XXIV campanya “Música als pobles”

La Unión Musical “La Artística” de Novelda es va desplaçar el passat dissabte a Onil per a oferir un concert al costat del Centre Instructiu d’Onil. Aquest concert està sufragat per la Diputació d’Alacant dins de la campanya de “Música als pobles” 2019 que ja va per la seua 24ena edició.

L’acte va començar amb un cercaviles fins a l’Auditori del Centre Cultural on es va oferir el concert en el qual la banda noveldense va interpretar el pasdoble Como las propias rosas. La bandera de La Artística va rebre una banderola honorífica en finalitzar aquest cercaviles.

Pasacalles

Cercaviles de “La Artística” a Onil amb motiu del concert que va oferir junt amb el CIM Onil amb motiu de la XXIV campanya Música als Pobles.

En primer lloc va actuar l’entitat de Novelda oferint la públic les peces que el dia 23 de març a la vesprada tocarà en el Certamen Provincial; les obres són el pasdoble Begoña Jiménez de Saül Gómez Soler, l’obra obligada en la segona secció (on competeix la banda al costat d’altres sis formacions) titulada Concierto alicantino de Jesús Mula Martínez i l’obra lliure triada per “La Artística” que serà Alejandro Magno de Miquel Morales Climent.

El president de la banda, Antonio Méndez Jara, va rebre un quadre commemoratiu de mans de l’alcaldessa onilense Humi Guill. En finalitzar l’actuació de la banda amfitriona músics de totes dues formacions van compartir un sopar fred.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías