Search
Close this search box.

XIX Concurs de composició de música festera “Vila de Benidorm” 2019

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benidorm, en col·laboració amb l’Associació de Moros i Cristians, recupera el Concurs de Composició de Música Festera ‘Vila de Benidorm’ en la seua XIX edició després de celebrar-se l’última en 2013. Per a aquesta ocasió se convoca la modalitat de marxa mora.

Els participants podran presentar quantes composicions desitgen. Aquestes seran originals, inèdites i no hauran d’haver sigut interpretades en públic amb anterioritat. El premi al qual optaran entregat per l’Ajuntament de Benidorm serà un trofeu i 2.000 euros.

El termini de presentació dels originals acaba el 31 de juliol de 2019, havent de ser entregats o remesos a la següent adreça:

AJUNTAMENT DE BENIDORM
REGIDORIA DE CULTURA
XIX CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA “VILA DE BENIDORM”
Plaça SS.MM. Reis d’Espanya, núm. 1
03501 BENIDORM

Les obres seleccionades com a finalistes seran interpretades per la Unió Musical de Benidorm en un concert que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre de 2019. En aquest acte, un jurat presidit pel Sr. Alcalde de l’Aj. de Benidorm o Regidor de Cultura, i integrat per tres professionals de notòria rellevància en el món musical, atorgarà el primer premi, precedint-se, en aqueix moment a l’obertura de pliques de totes les composicions finalistes i, per tant, a conéixer el nom dels autors i títol definitiu d’aquestes. El premi no pot quedar desert si han sigut seleccionades les obres com a finalistes.

Aquesta edició també compta amb la col·laboració del grup hoteler POSEIDON, que oferirà un cap de setmana per a dues persones en un hotel de la cadena per al compositor guardonat amb el 1r premi d’aquest concurs de composició.

Consulte les bases completes al final d’aquesta notícia.

Documentació

Descarregar bases completes del concurs. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías