Search
Close this search box.

Termini previ de convocatòria de subvencions a centres d’ensenyament no reglat

Des del Servei d’Ensenyaments de Règim Especial ens informem de la publicació de l’Ordre 32/2017, de 24 de juliol, del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per la qual es modifica l’Ordre
42/2016, de 3 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores de les subvencions a centres d’ensenyament no reglat de música i de dansa, dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana.

En breu es publicarà la Resolució per la qual es convoquen les subvencions destinades a estes entitats per a l’exercici 2017, amb un pressupost de 6.648.276,83 €. Està previst que el termini de presentació de les sol·licituds siga des del dia 1 de setembre fins el 15 de setembre de 2017. El procediment és exclusivament telemàtic i es necessita certificat digital per a la seua tramitació.

Ací es pot trobar tota la informació i documentació necessària per tal que les entitats interessades puguen preparar tot el que necessiten abans de l’obertura del termini.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías