Search
Close this search box.

La Artística es prepara per a l’entrada de Bandes i el concert 50é aniversari de Moros i Cristians de Novelda

La Artística de Novelda realitza una intensa activitat aquest mes de juny.

La banda de música va estar a Elda i va actuar en la desfilada del 75é aniversari dels Moros i Cristians d’aquesta ciutat que es va celebrar el diumenge 2 de juny. La ‘Comparsa Marroquíes’ va comptar una vegada més amb la formació noveldense i la banda va participar amb notable èxit els dies 8 i 9 de juny en les entrada cristiana i mora respectivament.

Aquest cap de setmana també ve carregat d’actes. Aquest dissabte 15 de juny Alacant acull l’Entrada de Bandes dins dels actes de les Fogueres de Sant Joan, festes declarades d’interés turístic internacional. La Unió Musical L’Artística participa en aquest acte acompanyant a la Foguera Alfonso el Savi; cal destacar que la formació noveldense ja va obtindre un segon premi en aquesta entrada de bandes en una altra edició. La setmana pròxima la banda de Novelda també es desplaçarà a la capital provincial per a participar en l’ofrena de flors a la Patrona, una de les més antigues d’Espanya.

A més, aquest diumenge 16 de juny a les 21 h., està previst oferir un concert amb motiu de la celebració del 50é aniversari dels Moros i Cristians de la nostra ciutat. La Federació de Moros i Cristians Santa María Magdalena ha organitzat un concert al Parc-Auditori del carrer Viriato en el qual participen les dues bandes federades de Novelda. La Unió Musical L’Artística actuarà en la primera part i la Societat Musical Santa María Magdalena en la segona. Finalitzarà el concert amb totes dues bandes actuant juntes i estrenant el pasdoble Festeros de Novelda d’Óscar Navarro compost per a l’ocasió i dirigit pel propi compositor. El programa de totes dues bandes seran peces musicals dedicades a les diferents comparses noveldenses, diverses compostes per autors locals, que enguany estan fent història.

La Banda en Hogueras

Compartir:

Últimas noticias

Categorías