Search
Close this search box.

Jornades COVID-19 per a Escoles de Música i Dansa

La FSMCV, junt a UEMyD (Unió d’Escoles de Música i Dansa) organitzen aquestes jornades de formació online per a professorat i personal de les Escoles de Música i Dansa de tot l’estat.

L’objectiu d’aquest esdeveniment consisteix a dotar d’eines online al professorat i personal de les escoles de música i dansa possibilitant coneixement i debat per a afrontar la docència artística online. Així mateix, posada en comú d’experiències i bones pràctiques que s’estan duent a terme en aquest període d’alarma i confinament com a conseqüència del covid-19. Les jornades covid-19 seran gravades per als que no puguen assistir en directe.

L’esdeveniment del divendres 8 de maig tractarà temes relacionats amb elements tecnològics i de gestió, com ara: Skype, Meet, Zoom,
blogs, xats, classroom, plataformes educatives generals, eines de gestió…

Per al dissabte 9 de maig s’ha organitzat una jornada completa sobre softwares musicals específics. En ella es debatran qüestions sobre vídeo, so, editors de so, classes online de llenguatge musical, harmonia, orquestres, dansa, música i moviment.

Entre els ponents es troben professors i personal que formen part de l’escola municipal de música i dansa de Sant Sebastián, com Mikel Mate Ormazabal, director de l’escola, Mikel Romer, coordinador de pedagogia i Unai Moraza, tècnic de so de l’escola i especialista en informàtica musical.

Dos dies de xarrades, activitats i tallers

L’accés és gratuït per a les persones d’escoles de música i dansa associades a UEMYD (com és el cas de FSMCV) i de 20€ per a la resta de professors i personal. La inscripció serà per ordre de sol·licitud, amb preferència per al personal de les institucions organitzadores i les places seran limitades a un màxim de 250 persones per sala.

Inscripcions: https://sites.google.com/view/jornadas-covid-19/inscripci%C3%B3n?*authuser=0

Compartir:

Últimas noticias

Categorías