Search
Close this search box.

Más de 120 educandos participan en un encuentro musical en Penàguila

Els alumnes de les escoles de música de les 17 bandes de l’Alcoià i El Comtat assistiran aquest dissabte a tallers de tècnica musical i a visites guiades.

La jornada inclou dos audicions públiques a càrrec dels estudiants d’iniciació i de graus elemental i professional

(Penaguila 08/Octubre/2022) Més de 120 educands participaran aquest dissabte a la X Trobada d’Escoles de Música de l’Alcoià i El Comtat. Els alumnes de les dèsset bandes de la comarca assistiran a tallers de tècnica musical així com a activitats i visites guiades. La jornada s’iniciarà a les 9:30 hores amb la benvinguda als 129 alumnes a la X trobada “ l’ALTRE SO DE LA FONT: “LA MUSICA” que servirà per a seguir aprenent d’este art i per conviure amb altres companys. A les 09:30h començaran les classes d’instrumental i, al llarg del matí, faran recessos per participar a jocs, activitats i visites guiades en aquest poble de l’Alcoià, a més a la creació d’un MURAL al pati de les antigues escoles, on recrearan el cartell de la trobada dissenyat per l’artista del poble Paqui Colomina Doménech, mestra, professora i un referent en l’ensenyament dels més menuts. Este any, la desfilada començarà a les 18 hores des de la Plaça l’església fins la

plaça l’arbre continuant per el carrer Verge del Patrocini i fins arribar al pati de les antigues escoles, on els estudiants d’iniciació seran protagonistes de la primera de les dos audicions públiques programades. Així, a les 18:15h, els educands del nivell inicial interpretaran un obra a l’escenari. La resta dels participants, que són estudiants dels graus elemental i professional, actuaran en un acte conjunt on s’interpretaran tres obres triades per a l’ocasió i finalment serà l’acte de clausura on s’escriurà el punt i final a la jornada, després que la pandèmia obligarà al seu ajornament, el mes de juny de 2020.

L’organització, integrada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV l’Alcoià-Comtat), Societat Musical Cultural de Penàguila, l’Ajuntament de Penàguila i la Mancomunitat de Seveis de l’Alcoia-Comtat, convida als veïns de la comarca a assistir a la desfilada i al concert de la vesprada.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías