Search
Close this search box.

Celebració del II Dia de la Música a Teulada:”Perquè la música alimenta la nostra ànima”

Teulada, 25 de maig de 2016

El poble de Teulada el passat 22 de maig es va omplir de música a través de les seues bandes, danses, conferències i grups musicals. En el II Dia de la Música.

Aquest diumenge va ser el dia de la Música a Teulada. L’Agrupació Musical Cultural de Teulada va celebrar el passat cap de setmana, junt les agrupacions culturals del municipi, el II Dia de la Música a Teulada:”Perquè la música alimenta la nostra ànima”. Diverses associacions culturals i musicals del municipi van participar en aquest gran dia, oferint activitats per a tots els públics a cada racó de Teulada. La protagonista: la música.

Així, el dia dedicat a la musica començava a les 10h del matí amb un concert en la Plaça d’Espanya del Grup de metalls del Conservatori. Seguit del Cant Jove i Grup de Dances Font Santa.

A les 11.15 h l’Associació de Músics Professional (AMUP) omplia de música la Plaça dels Porxos.

Una hora més tard la cita era en l’Ermita de Sant Vicent Ferrer amb l’AMUP Dixie Band i Grup de ball Spirit de St Louis-La Marina Dixie Hop.

Es va tancar el matí amb la conferència a càrrec de Rafael Pascual Alfonso, al saló d’actes de l’Ajuntament.

A la vesprada, els carrers de Teulada es van començar a omplir de música a partir de les 17,15h amb Batucada. I les veus del Cor La Senieta i Coral Teuladina van amenitzar la vesprada en la Plaça d’Espanya.

A les set, els amants de la percussió van poder gaudir del grup AMCT, al saló d’actes de l’Ajuntament.

En la Plaça de l’Ajuntament, la Colla El Falcó i el Grup de Danses posava color a este gran día dedicat a la musica.

I com a fermall final, concert de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada.

L’acte de clausura va estar a càrrec de “Carmina Burana“, actuació dedicada a totes les associacions culturals i musicals que van participar.

Com diuen els habitants de Teulada, “no es podria viure sense la música”

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías