Search
Close this search box.

Concert de clausura de la XXVIII edició de l’Escola d’Estiu de la Unió Musical Sant Miquel de les Salines

Sant Miquel de les Salines, 5 d’agost de 2016

Després de l’èxit del concert del mà a mà entre les bandes de l’Agrupacion Los Montesinos i la de la Unió Musical Sant Miquel de les Salines, que va tenir lloc el passat diumenge, 31 de juliol, en l’Auditori de Montesinos, la Unió Musical està ja preparant el concert de l’acte de clausura de la seua Escola d’Estiu, que tindrà lloc aquesta nit.

I és que, després del gran acolliment, i el bon treball realitzat, de professors i alumnes que enguany han assistit a la XXVIII edició de l’Escola d’Estiu que organitza la Unió Musical Sant Miquel de les Salines, quina millor manera per a celebrar la clausura amb un concert a càrrec de la banda de la Unió Musical.

Dins de les activitats de l’escola d’estiu, el dimecres van tenir les audicions dels alumnes de percussió, trompeta, trompa, tuba-bombardí i clarinet i el dijous van ser les dels alumnes d’oboé, flauta, saxofon i violoncel.

El concert és el divendres dia 5 a les 21.00 hores en l’auditori d’estiu, plaça Jaume I. En l’acte de clausura també es farà lliurament de diplomes als xicotetesvmúsics que han aprés, i s’han divertit, en la XXVIII edició de l’Escola d’Estiu.

Programa:

Guitarra Espanyola (P.D.) d’Enrique Igual

Finale Sinfonia de D. Shostakovich

Goya (P.D.) de Julian Palanca

Himne a San Miguel de Francisco Grau

Director D. José Ángel Martínez Martínez

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías