Search
Close this search box.

[:es]Concierto de Intercambios Musicales de “L’Aranya” de Albaida y la SIM de Benigàmin [:]

Benigàmim y Albaida, 7 de juliol de 2016

Les Bandes Joves de La Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” i de la Societat Instructiva Musical de Benigànim participen en el XIII programa de concerts d’Intercanvis Musicals’16 de la FSMCV.

El pròxim dissabte 9 de juliol a les 12:00h a l’Auditori de Benigànim i el diumenge dia 10 de juliol a les 20:00 h en la seu social de La Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” se celebraran els concerts d’Intercanvis que organitza la FSMCV per les dues bandes Joves de la S.I.M i de l’Aranya.

La Banda Jove de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya sota la direcció de Cesar Roig Espi ha preparat un repertori divers que va des del pasdoble de D. Fernando Tormo Ibañez, “Pilar” fins a obres de Johan de Meij, Robert W. Smith i Paul Murtha.

La Banda Jove de la Societat Instructiva Musical de Benigànim sota la direcció de José Rafael Albert i Guerola també han preparat un gran repertòri que va des de “La Rodana” de Ferrer Ferran fins a obres de Azael Tormo, Juan D. Jover i Ted Huggens.

La potenciació de les bandes joves de les Societats Musicals és una tasca imprescindible per assegurar el futur de les nostres Bandes i posar de relleu la importància que tenen hui en dia en els nostres pobles desenvolupant una tasca educativa i cultural de primer ordre, tanmateix contribueixen a valorar la declaració com a Bé de Rellevància Local que són les Societats Musicals Valencianes i perquè els ajuntaments s’impliquen en la seua protecció

Compartir:

Últimas noticias

Categorías