Search
Close this search box.

Dins del cicle “A poqueta nit”, concert de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, a la Rambleta

Divendres que ve 10 de juny, a l’Espai la Rambleta i dins del cicle “A poqueta nit”, concert de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, a les 23.00 h… Una xicoteta història del rock des de 1940 fins a 1990.

El Rock és un terme ampli que agrupa una significativa varietat de gèneres musicals. La seua forma originària, coneguda com a Rock and Roll, va sorgir bàsicament de la combinació de dos gèneres: el Rhythm &;amp;amp;amp;amp;amp; Blues i el Country, però la música Rock també es va nodrir del Blues i del Folk, i fins i tot té influències del Jazz, la música Clàssica i altres fonts.

No hi ha una sola història de la música Rock. Hi ha moltes. Cadascun tenim la nostra. La de les cançons i els grups que ens van servir d’inspiració per a tot, per a créixer, per a somiar, per a ballar, per a besar… Qui no va tenir una cançó favorita?, qui no va voler imitar el pentinat d’aquell cantant?, qui no va somiar a tocar la guitarra, la bateria, el baix?

La història del Rock és la història de cadascun de nosaltres i dels èxits que ens han anat acompanyant al llarg de la vida. Gens té el poder revitalitzant d’aqueix “temazo” que et posa les piles quan sona. I gens té la màgia d’escoltar la música Rock en directe.

Vine el dia 10 de juny a l’Espai La RAMBLETA i reviu amb:

PAT AND THE BONES , EL BLUES I EL ROCK DELS 40 FINS Als 60

AMB SINPERDON, HISTÒRIA DEL ROCK.DE ELS 70 Als 90,

Recorda, entrada lliure.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías