Search
Close this search box.

El Duo Olmeda & Carbonell actuen aquest dissabte en el Museu Europeu d’Art modern de Barcelona

Barcelona, 14 d’abril 2016

El dissabte 16 d’abril en el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) de Barcelona, el Duo de Clarinet i Piano compost per Javier Olmeda i Miquel Carbonell Duo oferiran un concert a les 18.00 hores.

El duo de músics interpretaran obres de Poulenc, Brotons, Debussy i Granados, entre uns altres. El concert s’emmarca dins de la programació Dissabtes de Música Clàssica al MEAM i amb el preu de l’entrada s’inclou visita al museu, concert i berenar. Un bon pack per a gaudir de la cultura.

El repertori que interpretaran aquests dos músics, membres federats de la FSMCV, és “París 1900”, un conjunt de peces musicals en el qual s’aprecia l’intercanvi d’influències entre la música espanyola i francesa entre 1880 i la primera guerra mundial. Integren peces de compositors espanyols i francesos i té una durada aproximada de 65 minuts.

El duo Olmeda-Carbonell naix del desig de compartir la música de cambra escrita per a clarinet i piano, acostar al públic el repertori clàssic i contemporani d’aquesta formació i explorar altres estils, cercant la innovació interpretativa i la màxima qualitat musical en cada nota. Dos joves músics professionals amb inquietuds artístiques, “dos instruments amb veus úniques, talent i molt amor per la música: una experiència que no es pot explicar, s’ha de viure”, expliquen a su pàgina web.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías