Search
Close this search box.

La Societat Musical de Canet realitza aquest dissabte el seu Concert de Primavera

Canet d’en Berenguer, 21 d’abril de 2016
El dissabte 23 d’abril a les 19 hores en l’Auditori de Canet, la Societat Musical de Canet oferirà un Concert de Primavera. En aquesta ocasió, es realitzaran les actuacions del grup de saxos SAX ENSEMBLE, dirigit per Julio Rus. I la Banda dirigida pel director Sergio Rajadell, que dirigirà peces del Maestro Maurice Ravel.
Al llarg de la història de la Societat Musical Canet, els grups de música de cambra han sigut una constant de l’ésser de la Societat. En aquest sentit, l’actual grup de saxofones Sax Ensemble ve motivat per la il·lusió de diversos components de la banda a preparar una breu actuació durant la setmana musical en honor a Santa Cecília que la Societat celebra de forma anual. Actualment, són referents a la Comunitat Valenciana com un dels grups de saxofones amb categoria professional.
Per la seua banda, la Banda de la Societat Musical Canet, va ser fundada al desembre al 2008. En aquest curt espai de temps, els resultats artístics han sigut òptims gràcies a l’esforç dels seus músics. Així doncs, s’ha consolidat com una de les Bandes més actives de la comarca del Camp de Morvedre. Des de la seua creació ha realitzat més de 350 concerts, ha participat en festivals i en nombroses ciutats com a Alemanya, Madrid, França, Murcia i tota la Comunitat Valenciana. L’adreça de la Banda és a càrrec de Sergio Rajadell Segundo.

L’entrada al concert és gratuïta fins a completar l’aforament.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías