Search
Close this search box.

Las Naves i la FSMCV col·laboren per a impulsar la innovació en les societats musicals de la Comunitat Valenciana

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la innovació en les societats musicals valencianes.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i Francisco Potenciano, director gerent de Las Naves, han rubricat aquest acord que inclourà l’organització conjunta d’activitats que complisquen amb l’objectiu d’aquest conveni.

Ja al febrer, la Junta Directiva de la FSMCV va celebrar la seua reunió mensual en Las Naves amb la intenció de dur a terme un acostament entre totes dues entitats i descobrir les sinergies i possibles línies de treball a seguir.

Aquest conveni potenciarà un dels eixos transversals de la nostra Junta Directiva, com és l’impuls de la innovació en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana i en concret, en el de les societats musicals, que han sigut declarades recentment Bé d’Interés Cultural Immaterial”, ha declarat Pedro Rodríguez.

Roberto Jaramillo, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València ha manifestat que aquest conveni “aprofundeix en el treball de Las Naves en un sector com el de la cultura, i especialment en el de la música tenint en compte tot el que les societats musicals representen a la Comunitat Valenciana. El nostre objectiu amb aquest conveni és que la innovació arribe al sector musical”.

Així doncs, totes dues entitats començaran a treballar de manera conjunta organitzant activitats com l’organització de cursos, seminaris i conferències, el suport a la cultura d’innovació social i urbana, l’acostament al territori de programes d’innovació impulsats per les administracions públiques o accions de sensibilització i difusió de la cultura del desenvolupament local, entre altres.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías