Search
Close this search box.

Los Sones al Cole. Projecte de la Societat Instructiva Musical Sones de Sax

Sax, 13 de juny de 2016

La Societat Musical Instructiva Sons de Sax, des de fa diversos anys, i a través de l’escola de música, desitja acostar-se i donar a conéixer la música als xiquets i xiquetes. I la millor manera… portant la música als col·les.

Enguany, comencen un nou format: que els xiquets participen amb ells. Comencen demà 14 de juny en el col·legi Cervantes i així, aniran passant per tots els col·legis i l’institut.

“Agrair a tots els equips directius, professors de música i AMPAS, per la seua col·laboració en aquest projecte dels sons, en el qual posem moltes ganes i molt afecte per a dur-ho a terme”, asseguren des de l’escola de música.

El projecte consistirà en un concert pedagògic en el pati del col·legi Cervantes 14 de Juny a les 10:00 h. I constarà de 2 parts:

1a Part. Intervenció dels alumnes “Rock School “de l’escola “Sones de Sax

2a Part. Amb la participació de la banda escola “Sones de Sax “i alumnes dels col·legis.

I al setembre seguiran amb el seu projecte duent a terme els concerts en l’Institut “Pascual Carrión” (data per confirmar) i en el teatre Cervantes.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías