Search
Close this search box.

Obert termini d’inscripcions per al Cicle “Bandes a Les Arts”

La Fundació de la Comunitat Valenciana Palau dels Arts “Reina Sofia”, amb l’assessorament de la FSMCV, organitza una nova edició del Cicle “Bandes a les Arts”, que anualment permet oferir concerts de les Societats Musicals federades dins de la programació  del Palau dels Arts Reina Sofia.

El termini d’inscripció s’inicia hui i romandrà obert fins al pròxim dia 18 de febrer per a totes les Societats Musicals interessades. Els resultats es comunicaran via correu electrònic a totes les Societats Musicals que hagen presentat la seua proposta i es faran públics el dia 23 de febrer de 2018 en aquesta mateixa pàgina web.

Els concerts tindran lloc els dies 25 de març, 15 d’abril i 3 de juny.

Els concerts tindran lloc els dies 25 de març, 15 d’abril i 3 de juny. En cada data es realitzaran dos concerts, en horari de 10:00 i 12:00 hores, a càrrec de dues Societats Musicals diferents.

Per a participar, les Societats Musicals interessades hauran d’adjuntar un projecte en el qual es valorarà tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.

 

D’aquesta manera, el projecte que es present per al concert de març haurà d’incloure almenys, una de les obres de Giuseppe Verdi (1813-1901), el concert d’abril una de les obres de Richard Wagner (1813-1883), i el concert de juny una de les obres de Georg F. *Haendel (1685-1759) d’entre totes les propostes en l’annex inclòs en les bases de la convocatòria.

En la valoració dels projectes presentats també es tindran en compte elements com la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.

La valoració de les propostes presentades tindrà en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de les Arts, factors com l’interès musical del repertori complet que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb risc d’exclusió social.

Totes les sol·licituds es tramitaran mitjançant modalitat telemàtica a través de la plataforma de gestió de la FSMCV, dins de l’apartat “Dades Societat Musical – Campanyes – Bandes als Arts”, per a seleccionar les dates en les quals desitgen participar en aquest cicle, així com l’ordre de prioritat de les mateixes.

Més informació:

Bases Concurs “Bandes a les Arts” 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías